Home

Welkom,

Mijn naam is Bart Brands

Over mijzelf:

Geboren in 1982 in Den Haag en opgeleid als veiligheidskundige en security intelligence professional kwam ik in 2012 voor het eerst in contact met Bitcoin en de blockchain.

Mijn interesse is aangewakkerd toen Bitcoin op ongeveer 50 euro stond en ik ben me de afgelopen jaren steeds verder gaan verdiepen in de werking van en propositie van veel cryptocurrencies en blockchain technologie├źn. De toepasbaarheid van deze technologie op de vele facetten die het dagelijks leven kent hebben mij overtuigd dat een nieuwe internet revolutie 2.0 ons staat te wachten. Om deze technologie vooruit te helpen ben ik vanaf de 200 euro koers een frequent gebruiker van bijvoorbeeld Bitcoin voor de aanschaf van goederen.

In 2017 heb ik de keuze gemaakt om me volledig op deze spannende nieuwe technologie en kansen te storten. Op deze website kun je mijn analyses lezen, mijn optredens als (expert) speaker volgen en uiteraard kunt u ook contact met mij opnemen voor een persoonlijk consult. Geheel in lijn met mijn overtuiging accepteer ik alle gangbare cryptocurrencies en ERC20 tokens als betaling.

Koop nu een trezor.